bajnokok ligája

2020.10.29. 10:30

Tokmac gólja lehet a hét legszebb találata (videó)

A ferencvárosi Tokmac Nguen találata is jelölt a hét gólja címre a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.

Budapest, 2020. október 28. Franck Boli (b) és Nguen Tokmac, a Ferencváros gólszerzõi a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Dinamo Kijev mérkõzésen a budapesti Groupama Arénában 2020. október 28-án. Ferencváros - Dinamo Kijev 2-2. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Az 59. percben a zöld-fehérek támadójának Oleksandr Zubkov passzolta be a labdát a tizenhatoson belülre, a norvég játékos a kapunak háttal állva átvette, majd fordulásból nagy erővel a jobb sarokba lőtt, a labda a kapufáról vágódott a hálóba. Tokmac Nguen pontos lövésével 2-1-re szépített a végül 2-2-es döntetlennel zárult Dinamo Kijev elleni találkozón.

Az európai szövetség honlapján péntekig lehet szavazni, a jelöltek között van még a BL-győztes Bayern Münchenből Joshua Kimmich, a Borussia Mönchengladbach színeiben a Real Madrid ellen duplázó Marcus Thuram, valamint az Atalanta kolumbiai csatára, Duván Zapata.

Forrás: MTI

Borítókép: Franck Boli (b) és Nguen Tokmac, a Ferencváros gólszerzői a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában játszott Ferencvárosi TC – Dinamo Kijev mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2020. október 28-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!