Magyar Kupa

2021.05.07. 09:12

Másfél millió forintos büntetést kapott az Újpest

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága másfél millió forintos büntetéssel és részleges szektorbezárással sújtotta a Magyar Kupa-győztes Újpestet.

A kupagyõztes Újpest FC csapata a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntõjében, a MOL Fehérvár FC - Újpest FC mérkõzés utáni ünnepélyes díjátadón a budapesti Puskás Arénában 2021. május 3-án. Az Újpest FC nyerte a 2020/21-es labdarúgó MOL Magyar Kupát, hosszabbítás után 1-0-ra gyõzték le a MOL Fehérvár FC-t.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az mlsz.hu-n olvasható beszámoló szerint a fővárosi klubnak az „egészségvédelmi protokollra vonatkozó előírások megsértéséért, szurkolói részéről megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálásáért, pirotechnikai eszköz használatáért és rasszista megnyilvánulásaiért” kell befizetnie a büntetést.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága továbbá elrendelte, hogy az Újpest FC-nek a következő hazai férfi felnőtt nagypályás MOL Magyar Kupa-mérkőzésén le kell zárnia a Szusza Ferenc Stadion D lelátórészének összes szektorát.

Az Újpest FC hétfőn, a Puskás Arénában rendezett MK-döntőben hosszabbítás után 1–0-ra győzte le a MOL Fehérvár FC-t.

Borítókép: A kupagyőztes Újpest FC csapata a labdarúgó MOL Magyar Kupa döntőjében, a MOL Fehérvár FC–Újpest FC mérkőzés utáni ünnepélyes díjátadón a budapesti Puskás Arénában, 2021. május 3-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!