Labdarúgó NB I

2021.08.28. 21:18

Könnyedén győzte le a címvédő Ferencváros a Debrecent

A labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján a Ferencváros 4-2-re győzte le a vendég csapatot.

A címvédő Ferencváros magabiztos, 4-2-es győzelmet aratott a vendég Debrecen együttese felett a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján.

Az első félidőben végig nagy fölényben futballozott a hazai csapat, azonban bő negyedóra után a Debrecen szerzett vezetést a korábbi ferencvárosi játékos Ugrai fejesével. A hazaiak rengeteg lehetőséget dolgoztak ki és végül a 39. percben Mak remek lövésével egyenlítettek.

A szünet után nem sokkal büntetőből fordított a Ferencváros, a VAR-vizsgálat öt percet követően hozott döntést a lesgyanús szituációban. Néhány perccel később újabb 11-est kapott a Ferencváros, de Nguen ezúttal hibázott. Ennek ellenére sem kellett sokat várni a harmadik hazai találatra, Mak duplájával magabiztosra növelte előnyét Peter Stöger csapata. Laidouni a pályára lépését követően szinte azonnal eldöntötte a három pont sorsát, a Debrecen Ugrai második találatával az utolsó pillanatokban már csak szépíteni tudott.

OTP Bank Liga, 5. forduló:

Ferencvárosi TC-Debreceni VSC 4-2 (1-1)

Groupama Aréna, 7325 néző, v.: Bogár

gólszerzők: Mak (39., 68.), R. Mmaee (56., 11-esből), Laidouni (73.), illetve Ugrai (17., 90.)

sárga lap: Zachariassen (14.), Szánthó (49.), Botka (62.), illetve Varga J. (30.), Korhut (52.), Tischler (81.)

Ferencvárosi TC:

Dibusz – Botka, S. Mmaee, Kovacevic, Civic (Csontos, 88.) – Zachariassen (Laidouni, 69.), Haratin – Mak (Vécsei, 78.), Nguen (Gavric, 69.), Uzuni (Szánthó, a szünetben) – R. Mmaee

Debreceni VSC:

Kosicky – Kusnyír, Baráth P., Korhut, Ferenczi J. – Dzsudzsák, Varga J. – Bévárdi, Soltész (Tischler, 71.), Ugrai – Sós (Pintér, 86.)

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!