Asztalitenisz Grand Smash

2022.03.15. 14:01

Búcsúzott a negyeddöntőben az Ecseki, Szudi duó

A hatodik helyen kiemelt kettős a nyolc között a világranglistán harmadik japán Togami Sunszuke, Uda Jukija párossal csapott össze.

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám duó kiesett a férfi párosverseny negyeddöntőjében az asztaliteniszezők szingapúri Grand Smash-tornáján, így a magyarok számára befejeződött a viadal.

A hatodik helyen kiemelt, tavaly Európa-bajnoki bronzérmes Ecseki, Szudi kettős a nyolc között a világranglistán harmadik japán Togami Sunszuke, Uda Jukija párossal csapott össze kedden, és bár egy játszmát elcsent esélyesebb ellenfelétől, az ázsiaiak végül magabiztosan győztek.

A további főtáblás magyarok közül korábban egyesben Póta Georgina és Madarász Dóra a második fordulóig jutott, míg párosban egymás oldalán a nyolcaddöntőben búcsúztak.

A vasárnapig tartó, kétmillió dollár összdíjazású szingapúri viadal a tavaly életre hívott WTT-sorozat első ilyen - legmagasabb - besorolású tornája. Az európai GS-verseny rendezési jogára Budapest jó eséllyel pályázik.

Eredmény (a viadal honlapja szerint):
férfi páros, negyeddöntő:
Togami Sunszuke, Uda Jukija (japán)-Ecseki Nándor, Szudi Ádám 3-1 (8, -10, 7, 7)

Forrás: MTI

Borítókép: Szudi Ádám (j) és Ecseki Nándor az orosz Lev Kacman és Makszim Grebnyev ellen játszik a varsói asztalitenisz Európa-bajnokság férfi párosának elődöntőjében 2021. június 26-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!