Vívás

2022.04.26. 14:35

Szilágyi Áront főszponzorként támogatja 2024-ig a Szerencsejáték Zrt.

A partnerségnek több célja van.

Szilágyi Áron háromszoros egyéni olimpiai bajnok kardvívót főszponzorként támogatja a 2024-es párizsi ötkarikás játékokra való felkészülésben a Szerencsejáték Zrt.

Bozóky Alex, a nemzeti szerencsejáték-szervező társaság vezérigazgatója a keddi sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a cég 2024 végéig szóló stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Európa- és világbajnok sportolóval. Hozzátette: ennek a partnerségnek több célja van, egyrészt nyugodt felkészülést szeretnének biztosítani Magyarország egyik legértékesebb sportolójának a párizsi olimpiára. Másfelől a Tippmix arcaként Szilágyi Áron fogja népszerűsíteni a sportfogadási játékot, továbbá aktívan részt vesz majd a vállalat „Tarts velünk egy akadálymentes jövőért!” elnevezésű, a fogyatékossággal élők társadalmi és munkaerő piaci integrációját segítő programjában.

Öröm számomra, hogy a magyar sporttal ilyen szimbiózisban lévő vállalat kötött velem együttműködési szerződést

– fogalmazott Szilágyi Áron, aki emlékeztetett arra, hogy már korábban is voltak olyan, a fogyatékossággal élő gyermekek ügyét segítő kampányszerű akciók, amelyekben részt vett.

Közös felelősségünk, hogy megkönnyítsük az életüket, intergáljuk őket a társadalomba és hogy segítsük őket

– jelentette ki a háromszoros olimpiai bajnok.

A 32 éves Szilágyi megerősítette, még fiatalnak és motiváltnak érzi magát és két fő célja van a következő évekre, az egyéni világbajnoki és a csapat olimpiai bajnoki aranyérem megszerzése, mert ezek még hiányoznak a repertoárjából.

Bozóky Alex kiemelte, hogy a Szerencsejáték Zrt. 2021-ben 700 milliárd forintos rekord árbevételt ért el, és ennek több mint a fele származott a sportfogadási termékekből. Ehhez hozzájárult az elmúlt két évben bevezetett e-sport- és virtuális fogadás is, amelyek a sportfogadási szegmens árbevételének közel 10 százalékát tették ki.

Borítókép: A győztes Szilágyi Áron a Gerevich-Kovács-Kárpáti férfi kard világkupa döntője után a budapesti BOK Csarnokban 2022. március 19-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában