Rendőrségi közlemény

2022.08.01. 19:10

Rendkívüli esemény nélkül zajlott le a 37. Forma-1 Magyar Nagydíj

Lovas, kutyás, motoros, gyalogos és gépkocsizó járőrök, valamint bűnügyekre szakosodott rendőrök is dolgoztak a versenyen.

Rendőrségi szempontból rendkívüli esemény nélkül zajlott le a hétvégén a 37. Forma-1 Magyar Nagydíj Mogyoródon - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.

A közlemény szerint az idén is mintegy 1200 ember vett részt a rendezvény biztosításában. Lovas, kutyás, motoros, gyalogos és gépkocsizó járőrök, valamint bűnügyekre szakosodott rendőrök is dolgoztak a versenyen. A munkát a Pest megyeiek mellett Heves és Nógrád megyei rendőrök, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség állománya is segítette, továbbá négy osztrák motoros rendőr.

Közigazgatási bírságot egy alkalommal szabtak ki, szabálysértési feljelentést 13 esetben kezdeményeztek a rendőrök. Négy nap alatt 61 embert igazoltattak, tizenegyet előállítottak. Biztonsági intézkedés öt alkalommal történt, helyszíni bírságot 26 esetben szemben szabtak ki - ismertették.

Forrás: MTI

Borítókép: Szurkolók a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén a mogyoródi Hungaroringen 2022. július 30-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!