Jászvásári tenisztorna

2022.08.07. 15:30

Udvardy Panna kikapott a döntőben

Egyesben és párosban is veszített.

A második helyen kiemelt Udvardy Panna kikapott a romániai Jászvásáron (Iasi) zajló, 115 ezer dollár (44 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztorna döntőjében.

A WTA honlapja szerint a világranglista 93. helyezettje három játszmában maradt alul a harmadikként rangsorolt, román Ana Bogdannnal szemben. A meccs 2 óra 21 percig tartott.

Eredmény:

egyes, döntő:
Bogdan (román, 3.)–Udvardy (2.) 6:2, 3:6, 6:1

Udvardyék kikaptak a páros döntőben

Udvardy Panna és Jani Réka kikapott a páros döntőben a romániai Jászvásáron (Iasi) rendezett 115 ezer dollár (44 millió forint) összdíjazású salakpályás női tenisztornán.

A negyedik helyen kiemelt magyar duó a challenger-verseny vasárnapi fináléjában az orosz Darija Asztahovával és a hazai közönség előtt szereplő Andreea Amalia Roscával csapott össze. Az első szett 7:5-tel az ellenfélé, a második ugyanilyen arányban a magyaroké lett, majd a harmadik játszmát pótló – és tíz nyert pontig tartó – döntő rövidítésben a rivális kettős 7-3-ra elhúzott, Janiék 8-7-re felzárkóztak, de ezután már nem nyertek pontot. A tíz bréket hozó találkozó 1 óra 54 percig tartott.

Eredmény:

páros, döntő:
Darja Asztahova, Andreea Amalia Rosca (orosz, román)–Jani Réka Luca, Udvardy Panna (4.) 7:5, 5:7, 10-7 – döntő rövidítés
   

Borítóképünkön Udvardy Panna. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!