Jónak lenni jó!

2022.12.14. 10:20

Szalai Ádám személyesen is segíti a közmédia vasárnapi adománygyűjtését

A válogatott labdarúgó jószolgálati nagykövetként állt az akció mellé, és az aláírt válogatott mezét ajánlotta fel a Jónak lenni jó! kampány aukciójára.

A válogatottságtól búcsúzó Szalai Ádám a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Óriási feladatnak, de nagy megtiszteltetésnek nevezte Szalai Ádám, hogy felkérték a jószolgálati nagykövet posztra, ezt a 86-szoros válogatott labdarúgó szerdán, az m1 aktuális csatornán mondta el.

Kiemelte, hogy a saját alapítványa miatt jártas a jótékonysági munkában, és mindig is fontos szerepet játszott az életében, hogy segítsen azoknak, akik rászorulnak.

„Annyian vannak rajtunk kívül, akik nehéz helyzetben vannak és segítségre van szükségük” – emelte ki, hozzátéve, hogy a segítség nemcsak anyagi lehet, hanem olyan felajánlás, önkéntes munka is, amellyel a rászorulók hétköznapjait könnyebbé tudjuk tenni.

Szalai Ádám az aláírt válogatott mezét ajánlotta fel a Jónak lenni jó! kampány aukciójára, amelynek bevételéből idén a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségét támogatják.

 

A szervezet tevékenységét 500 forinttal a 13600-as telefonszám hívásával és a 96-os azonosító megadásával, valamint SMS-ben a 96-os szám elküldésével a 13600-as telefonszámra is lehet segíteni. Az adományok a kedvezményezett szervezet számlaszámán jelennek meg.

 

A közmédia karitatív kampánya az adománygyűjtéshez olyan ismert emberek által felkínált relikviák árverésével is csatlakozik, amilyen Szalai Ádám meze is. Ezeket a Jónak lenni jó! honlapján lehet megvásárolni, néhány különleges tárgyat pedig a közmédia december 18-i egész napos műsorfolyama során bocsátanak árverésre. A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége az adományokat digitális eszközök vásárlására és vakvezető kutyák képzésére fordítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!