teqball

2020.08.10. 13:15

A Margitszigeten folytatódott a nyári teqis versenysorozat

Szombaton a margitszigeti 383 Teqsports Beach Centerben került megrendezésre a 640 ezer forint összdíjazású Beach Teqis Challenger Cup, melyen három nemzet vonultatta fel a versenyzőit. A szervezők ismét határidő előtt zárták le a nevezést, ugyanis a jelentkezők száma elérte a maximális 40 főt a nyári szezon harmadik versenyén.

A 20 párost felvonultató tornán minden megnyert mérkőzés után pénzdíj járt, a legutóbbi balatonfüredi versenyen sikeresen bevezetett új díjazási rendszer szerint.

Kovácsfi Barna és Németh Benedek, valamint Bakó Ádám és Forgács Bence, a versenysorozat első két állomásának győztes párosai is ott voltak a mezőnyben, hasonlóan, mint az egykori Davis kupa kerettag, Barta Balázs Ödön, valamint a magyar beach tenisz kiválóságai, Balassa Balázs és Tállay Miklós. A sűrű mezőny színvonalas mérkőzéseket és kiélezett összecsapásokat hozott.

A verseny végül Balassa Balázs és Tállay Miklós diadalával zárult,

akik szoros mérkőzésben, döntő szettben győzték le a Barta Balázs Ödön, Kovács Márk párost. A bronzmérkőzés is hasonló izgalmakat tartogatott, Bene Zsombornak és Csereklye Martinnak 3 szettben sikerült maga mögé utasítania a korábbi győzteseket, Kovácsfi Barnát és Németh Benedeket.

A Challenger kupasorozat nyári versenyei véget értek, azonban a sportot kipróbálni vágyók számára

a Teqis továbbra is minden szerda délután, 15-től 22 óráig ingyenes nyílt edzést szervez a margitszigeti 383 Teqsports Beach Centerben.

Végeredmény:

  • Balassa Balázs / Tállay Miklós
  • Barta Balázs Ödön / Kovács Márk
  • Bene Zsombor / Csereklye Martin
  • Kovácsfi Barna / Németh Benedek
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!