sérüléshullám

2017.07.27. 18:14

Doll nem tudja, mitévő legyen

A Fradi a listavezető Mezőkövesdet látja vendégül hétvégén a labdarúgó NB1 soron következő, 3. fordulójában. Az FTC vezetőedzője, Thomas Doll finoman szólva sincs könnyű helyzetben a találkozó előtt.

A szezonkezdet óta ez lesz az első hét, hogy a Ferencváros csapatának nem kell a nemzetközi porondon is meccset játszania, ellenben rendkívül sok a sérült a zöld-fehérek háza táján. Leandro, Lovrencsics Gergő, Otigba, Sternberg és Bőle Lukács sem áll Doll rendelkezésére, de Koch, Varga Roland és Böde Dániel sincs százszázalékos formában.

„Improvizálnom kell, ugyanis fogalmam sincs, hogy vasárnap ki tud egyáltalán pályára lépni. Ezen agyalok most a legtöbbet – fogalmazott a tréner, majd hozzátette: A legjobb nyilván az lenne, ha mindenki folyamatosan tudna edzeni, hiszen a koncentrációt, az erőnlétet, a robbanékonyságot csak az edzésen tudja megszerezni a játékos.”

A német szakember szerint, ha stabilizálódik a csapat, helyreáll a rend, az eredmények is jönni fognak.

Varga Roland, a csapat támadója úgy látja, hogy sérülése óta egyre jobb formába lendül, és mentálisan is megerősödött. A hétvégi találkozóval kapcsolatban annyit mondott, hogy meglesznek a lehetőségeik, amiket értékesíteniük kell, különben saját dolgukat fogják megnehezíteni.

(Borítókép: nemzetisport.hu / Veres Viktor)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!