Nemzetek Ligája

2018.09.21. 17:17

Megkezdődött a jegyértékesítés a válogatott októberi mérkőzéseire

Megkezdődött a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott októberi, idegenbeli Nemzetek Ligája-mérkőzéseire.

A magyar válogatott, mielõtt megkezdõdik a Finnország-Magyarország mérkõzés a labdarúgó Nemzetek Ligája elsõ fordulójában, a C osztály 2. csoportjában Tamperében 2018. szeptember 8-án.

Forrás: MTI / EPA

Fotó: Mauri Ratilainen

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese október 12-én, pénteken a görög válogatotthoz látogat az athéni olimpiai stadionba, majd három nappal később Tallinnban az észtek ellen lép pályára.

A görögökkel vívandó találkozóra 4000, a tallinni összecsapásra 5000 forintért már megvásárolhatók a vendégszektorokba szóló, belépőjegyekre átváltható utalványok interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express Bálnában, és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában. Az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvehetők, beváltásukra személyazonosság igazolását követően kínálkozik lehetőség a helyszínen a mérkőzés napján.

Borítókép: A magyar válogatott a Finnország-Magyarország mérkőzés előtt a labdarúgó Nemzetek Ligája első fordulójában, a C osztály 2. csoportjában Tamperében 2018. szeptember 8-án

Fotó: MTI / EPA / Mauri Ratilainen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!