megkergette a tettest

2017.10.19. 16:55

Fényes nappal akarták kirabolni Völgyi Zsuzsit

Az énekesnő, mint írja, nagyot csalódott az emberekben. Öröm az ürömben, hogy talpraesettsége okán végül mégsem sikerült kifosztani.

Az énekesnő békésen ücsörgött fényes nappal egy park padján, amikor is csak azért nem sikerült kirabolni, mert időben kapcsolt. Zsuzsi, akivel ráadásul pici lánya is ott volt, a közösségi oldalán számolt be a történtekről.

„Egy parkban leültem egy padra, miközben aludt a kisbabám, és miután elindultam, rájöttem, hogy a padon hagytam a táskám, benne az összes iratommal, pénzzel és egyebekkel. Egy „jószándékú” férfi, aki velem szembe jött látta, hogy én hagytam ott a táskám, betette a saját kis szatyrába, és úgy pakolta át a táskám tartalmát a sajátjába! Gondosan megnézte mennyi pénz volt nálam„

– írta a közösségi oldalán az énekesnő, aki a posztban azt is elárulta, hogy szerencséjére a férfi részeg volt, így még babakocsival sem okozott nehézséget neki, hogy üldözőbe vegye, és visszaszerezze, ami az övé.

Íme, a teljes poszt:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!