ez nem vicc

2017.09.25. 13:20

Ha nem fizet, börtönbe vonul az Irigy Hónaljmirigy tagja

Kabai Lászlót ittas vezetés miatt ítélte el a bíróság, bevonták a jogsiját és háromszázezer forintot kell fizetnie.

Alig két hónapja állították meg a rendőrök az ittasan volán mögé ülő irigymirigy-tagot, máris jogerős ítéletet hozott a bíróság az ügyben – olvasható a borsonline.hu oldalán.

– Tájékoztatjuk, hogy K. László ellen a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróságon indult büntetőügy 2017. szeptember 13-án jogerősen befejeződött. A bíróság a vádlottat ittas járművezetés vétsége miatt háromszáz napi tétel pénzbüntetésre és egy év közúti járművezetéstől való eltiltásra ítélte. A bíróság az egy napi tétel összegét ezer forintban határozta meg. A háromszázezer forint összegű pénzbüntetés meg nem fizetése esetén a büntetést szabadságvesztésre kell változtatni. A bíróság a járművezetéstől való eltiltás tartamába beszámítja a 2017. augusztus 6-a óta eltelt időt – idézte a Fővárosi Törvényszék határozatát a Bors.

Kabairól már a helyszínen megállapították, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt autóba ült, ezért a helyszínen elvették a jogosítványát, így gyalog kellett hazamennie.

Elmondása szerint fellépésről tartott haza, amely előtt és után legurított egy-egy sört, de nem gondolta, hogy maradt még alkohol a szervezetében.

Borítókép: Youtube / IRIGY HÓNALJMIRIGY | Apu vedd meg a Rakpartot Wellhello paródia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!