tisztázás

2017.09.20. 12:33

Itt a Demcsák-sztori vége

Megszületett a döntés a műsorvezető kínosra sikerült interjújáról.

Az elmúlt napokban sorra jelentek meg a találgatások arról, mi lesz vajon a folytatása Demcsák Zsuzsa igencsak furcsára sikerült interjús ügyének. Nos, úgy tűnik, a bizonytalanságnak ezennel vége, a műsorvezető ugyanis " target="_blank" rel="noopener">Facebook oldalán közölte, hogy – egyelőre legalábbis – nem vezet több műsort az ATV-n.

„Sziasztok! Ma találkoztam Dr. Németh Szilárddal az ATV vezérigazgatójával. Kifejezetten jó hangulatú beszélgetést folytattunk, melynek végén döntöttem. Kóros fáradtságra hivatkozva ÉN(!) kértem a szerződésem felbontásat, melyet Németh Szilárd elfogadott és közös megegyezéssel elválnak az útjaink. Köszönöm mindenki megértését!”

Az ügyet egy nagyon furcsára sikeredett interjú váltotta ki, amelyen a műsorvezető nem tűnik túlságosan összeszedettnek: saját bevallása szerint a fáradtság miatt, bár egyesek az okot egészen prózai dologban, például az italban látják.

Ön mit gondol? A döntés megkönnyítése érdekében íme az eredeti videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!