Helyi bulvár, celeb

2023.06.10. 20:49

Falunapi maratonra indult Móring József

Falunapi maratonra indult Móring József Attila a Marcali és térségének ország­gyűlési képviselője, így a mai nap négy települést látogatott meg. Az első megálló Nagybajomban volt, ahol az önkéntes tűzoltó egyesületek felnőtt, ifjúsági és női csapatai mérték össze tudásukat. 
 

Ezután  Berzsenyi Dániel faluja felé vette az irányt, Niklára, ahol a "Méz-édes Nap" keretében nemcsak mézzel készült finomságok voltak fogyaszthatók de a rendezvény díszvendégével Papp János színművésszel is lehetett beszélgetni.

Majd Magyaregresre kapott meghívást a falunapra, ahol köszöntő beszédet mondott, az összegyűlt tömegnek. Majd különböző kérdésekre is válaszolt a személyes beszélgetések közepette.

Somogyaszalón is barátsággal fogadták, ahol sikerült néhány percet beszélgetnie Peter Šrámekkel a zenéről, a szlovák és a cseh viszonyról, valamint a feszes vidéki fellépések izgalmáról.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában