Együtt a világot jelentő deszkákon

2023.06.08. 18:43

Francia szupersztárral szerepelt együtt Varga Zsuzsa

Juliette Binoche Oscar-, BAFTA-, César- és Európai Filmdíjas francia színésznővel lépett fel együtt a kaposvári Csiky Gergely Színház tagja, Varga Zsuzsa.

Koszorus Rita

Forrás: nemzetiszinhaz.hu

Fotó: Eöri Szabó Zsolt

A X. Színházi Olimpia szerda esti kiemelt programjaként lépett a Nemzeti Színház színpadára Varga Zsuzsa színművésznő  Juliette Binoche-sal. A Fény-anyag című olvasásperformanszban közreműködtek még Szűcs Nelli, Trill Zsolt és Hana Magimel

Fotó: Eöri Szabó Zsolt

A fővárosi teátrum honlapján azt írták az előadásról, hogy a Csokoládé, az Angol beteg és a Rejtély című filmek főszereplőjének nagy kedvence Az angyal válaszol című könyv, amelyet sok felolvasás után, színpadról is közönség elé tárt.  

A Csiky Gergely Színház is megosztotta természetesen a hírt, a bejegyzésben azt írták: nagy büszkeség számukra, hogy a kaposvári teátrum színművésze annak az olvasásperformansznak szereplője volt, hazai és nemzetközi szinten is ismert és elismert művészek partnereként. 

 


Fotók: Eöri Szabó Zsolt

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában