programajánló

2020.10.23. 16:24

Nyolc programtippet hozunk az őszi szünetre

Elkezdődött az őszi szünet, végre együtt lehet a család. S ráadásul még az idő is kegyes hozzánk. Ha még mindig nem tudod, mit csináljatok ezekben a napokban, most segítünk!

Sonline

Az aktív pihenés szerelmesei szombaton akár futócipőt is húzhatnak és futhatnak egy jót a Balaton partján. Negyedszer hirdették meg a Fuss Neki Futófesztivált, Balatonlellén. Kicsik és nagyok, kétlábúak és négylábúak is nevezhetnek a különböző távokra.

Akár evezőt is ragadhatunk, hiszen Fonyódon kajak-kenu és SUP túrára várják azokat, akik megmozgatnák evező-izmaikat a hétvégén.

A Balaton közvetlen közelében maradva szombaton és vasárnap is családi programmal vár a Rádpuszta Élménybirtok, ahol Tök jó napokra hívnak kicsiket és nagyokat.

Szombaton jegyet válthatunk a kívül-belül megújult Farosra, amelyet így nem csak kívülről csodálhatunk meg, de átélhetjük a legendás Ikarusszal való utazás élményét is.

Szombattól megtekinthető Somogyváron, a Szent László Nemzeti Emlékhely látogatóközpontjában egy különleges kiállítás kastélyokról.

A gyerekek nagy kedvence a Bábszíntér egész hétvégén programokat szolgáltat szombaton A rézerdő lakói címmel ingyenes előadás várja a kicsiket, vasárnap A Torzonborz, a rabló című előadás szórakoztatja a jegyet váltó nézőket.

A mesztegnyői kisvasútra nem csak szarvasbőgés idején érdemes jegyet váltani, de az október 30-án induló halloween különjáratra is.

Ha pedig mégis a sport vonzana, akkor jegyet válthatunk a Rákóczi FC vasárnapi (okt. 25.) meccsére, hiszen a cukorgyári gödörben fogadják a Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesét, illetve jövő szombaton (okt. 31.) a fedett pályás regionális díjugrató versenyt is megtekintheti a család a Pannon Lovasakadémián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában