fizetett tartalom

2021.05.01. 14:25

Mit kell tennem, ha hajbeültetést szeretnék?

Különösen a férfiakat érinti a hajhullás, kopaszodás jelensége, de a nők sem minden esetben ússzák meg ezt a problémát. Nagyon sok esetben hatékonyak lehetnek a kifejezetten hajhullás megállítására készült samponok, balzsamok, hajszeszek és egyéb készítmények, de van, amikor ezek már nem segítenek. Ilyenkor merülhet fel a hajbeültetés, mint lehetőség – de hogyan kezdjünk ehhez hozzá?

Szponzorált tartalom

Fotó: Shutterstock

A hajbeültetés előtt érdemes az említett készítményeket is kipróbálni, hátha ennyi is elég – nem mindig érdemes a legdrasztikusabb módszer mellett letenni a voksunkat. A Gettik hajhullás elleni termékei például kiváló eredményekkel büszkélkedhetnek, így neked is sokat segíthetnek legalább a folyamat megállításában!

Első lépés az informálódás

A hajbeültetés komoly lépés, ha ezzel a gondolattal kacérkodsz, akkor már nyilván nagyon zavar a probléma. Ennek ellenére óva intenénk attól, hogy hirtelen döntést hozz: ezt az eljárást sokféle módszerrel végzik, tájékozódj, melyek a legjobb lehetőségek, és melyik módszerrel tudsz leginkább azonosulni. Ne csak az ár döntsön, alaposan informálódj arról, melyik típust hogyan csinálják pontosan.

Nincs hajbeültetés konzultáció nélkül

Szerencsére a döntéseddel nem hagynak magadra, ugyanis ha választottál egy szimpatikus orvost, esetleg klinikát, az első lépés mindenképp a konzultáció lesz. Itt jól fog jönni, ha előzetesen már olvasgattál a hajbeültetésről, de azért nem kell csak a saját magad által összeszedett információkra támaszkodnod.

Az orvos a konzultáció során mindent el fog mondani részletesen: hány kezelés fog kelleni, milyen eredményre számíthatsz, mennyi idő kell, hogy a hajad elérje a végleges megjelenését. Így nem fenyeget az a veszély, hogy végül nem azt kapod majd, amire számítasz, vagy éppen nem elég gyorsan. Minden eset egyedi, ezért van szükség mindig személyes konzultációra.

Te is kellesz a sikerhez

Ahhoz, hogy a hajbeültetés a lehető legjobb eredményt hozza, Te is kellesz: be kell tartanod az orvos utasításait a kezelés előtt és után, kezdve attól, hogy sok folyadékot fogyassz, egészen addig, hogy mely hajápoló termékeket használd.

Ha minden jól megy, és mindenre odafigyelsz, újra sűrű hajjal büszkélkedhetsz majd!

A fotó forrása:

Image Point Fr / Shutterstock.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában