hajrá magyarok!

2021.06.10. 09:00

Szurkolói fagyit készített egy balatoni cukrászda

Különleges ízvilág és még különlegesebb megjelenés teszi különlegessé a balatonáriai fagyizó hűsítő finomságát. Néhány nappal a foci-Eb nyitánya előtt szurkolói fagylaltot készítettek, amellyel már hangolódhatnak a vendégek a labdarúgó Európa-bajnokságra.

Koszorus Rita

– A Hajrá, magyarok! fantázianevet kapta a fagylalt – mondta Somodi János vezető cukrász. – A nemzeti trikolór fehér színét a mascarpone adja, amely az egész fagylalt alapja. Ebbe vegyesgyümölcs-lekvárt tettünk, amely epret, meggyet, málnát és ribizlit tartalmaz. A pisztácia adja a zöld színt.

A magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi előtt is tisztelegtek a fagyi készítői, hiszen a pisztácia és a mascarpone igazi olaszos finomság.

Somodi János elmondta: a legutóbbi Eb idején is készült szurkolói fagylalt náluk, amelynek már akkor is nagy sikere volt. Ezért nem is volt kérdéses, hogy idén is kifőznek-e valami hasonlót.

– A nehéz feladat az volt, hogy valami újat találjunk ki. Ehhez hasonló ízesítésű fagyi még nem került pultba.

A Hajrá, magyarok! fagyiból minden nap készítenek, így bármikor megkóstolhatják a Balatonnál járó szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában