szépségverseny

2021.08.27. 18:53

Egykori Tündér lett a Miss Olympians királynője

Kemény mezőny alakult a 2021-es Miss Olympians szépségversenyre, ahol a koronáért versengtek a szépségek.

Sonline

Fotó: NEMETH_LEVENTE

A rossz idő miatt ezúttal a balatonlellei művelődési házban tartották meg az idei Miss Olympians Beach szépségversenyt. A verseny döntőjébe 11 lány került be, akik mind a koronáért versengtek. A lányok természetesen bikiniben is megmutatták idomaikat a hírességeket felvonultató zsűri előtt. A mezőnyt mások mellett szemügyre vette Fásy Ádám, a Magyarok Világszépe verseny alapítója és a zsűri elnöke. Ungvári Miklós olimpikon, az Olympians Beach egyik tulajdonosa és Blága Tünde, a Miss Tourism Continental idei győztese is.

Idén másodszor tartották meg a szépségversenyt Balatonlellén, amelyet Szabó Nikoletta (7-es rajtszámmal) nyert meg. A fiatal hölgy már tavaly is kipróbálta magát ezen a megmérettetésen, akkor második lett. Nézd meg a verseny legjobb pillanatait!

 

Fásy Ádám a díjátadón bejelentette, hogy a királynőn Szabó Nikolettán kívül még négy lány továbbjutott a Magyarok Szépe szépségversenyre is kvalifikálta magát a balatonlellei viadalon való szereplésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában