galéria

2021.10.27. 16:40

Követi a divat idén az ősz színeit

Szó szerint is festői környezetben mutatta be szerdán legújabb őszi-téli kollekcióját Lovász Márta. Ebben a szezonban a barna, a bézs, az örök klasszikus fekete, valamint a zöld és a bordó árnyalatai dominálnak a kaposvári divattervező ruháin.

Harsányi Miklós

A Rippl-Rónai Villában mutatta be Lovász Márta a 2021/22-es őszi-téli divatkollekcióját. A festői háttér előtt alkalmi és mindennapokra megálmodott ruhadarabokat is bemutattak a modellek.

 

– Kollekcióimat a legújabb trendek inspirálják, melyek varrodámban nagy odaadással készülnek, s a legapróbb részletekre is figyelünk – mondta Lovász Márta kérdésünkre. – Ruháimat a kifinomult elegancia jellemzi, s szerintem az öltözködésben nagyon fontosak a kiegészítők is.

A bemutatott darabok között kosztüm, midi ruha és öltöny is szerepelt.

A női és férfi kollekció a barna, bézs, fekete színvilágra épül. S a zöld, a fekete és a bordó különböző árnyalatai is fellelhetőek, akárcsak a kék és a törtfehér-fekete. Csipkék-selyembrokátok és szaténok: a női alkalmi ruháknál ezek az anyagok dominálnak. Lovász Márta szerint a nappali kollekció chanel kockás szövött blézerei jól variálhatóak ruhákkal, a nadrágokkal és a szoknyákkal is. Így lehet elegáns vagy éppen hétköznapi a megjelenés. A szerdai divatfotózáson a legújabb férfi öltönyöket és sportzakókat és a világsztárok körében is közkedvelt pécsi kesztyűket is bemutattak; ezúttal a Hunor Beatrix Kft. egyedi kesztyűit viselték a modellek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában