Ebekért izzadnak

2021.12.19. 12:00

A hontalan állatok megmentőinek gyűjtenek a születésnapon

Sportolni és testünket edzeni mindig megéri, de december 20-án duplán így lesz.

Koszorus Rita

Fotó: Koszorus Rita

Ismét meghirdette jótékonysági akcióját Baranyai Barnabás kaposvári személyi edző. Aki egynapi bevételével szeretné segíteni a Kutyatár Természet- és Állatvédelmi Egyesületet. – Nagyon szeretem a kutyákat, úgyhogy nem is volt kérdés, idén teszek -e felajánlást az egyesületnek – mondta lapunknak Barnabás. Fontosnak tartom azt a munkát, amelyet a Kutyatár végez és úgy éreztem segítenem kell a munkájukat.

A december 20-án a személyi edzésre Baranyai Barnabáshoz érkezők minden verejtékükkel a hontalan ebek megmentőit segítik, ugyanis a tréner az egész napi bevételét felajánlja a Kutyatárnak.

– A 2018-ban évben leukémiás gyerekeknek lélegeztetőgépre gyűjtöttünk, akkor több mint 100 ezer forintot sikerült összehozni. Tavaly Kathi Béla kutyatáp adományozásában vettem részt, mivel akkor zárva volt minden terem, más akciót nem tudtam hirdetni.

A testépítő bajnokkal idén személyesen is találkozhatnak rajongói, illetve azok, akik részt vesznek Baranyai Barnabás adománygyűjtő akcióján, hiszen december 20-án tartják a kaposvári Cutler Edzőterem születésnapját, amelynek vendége lesz a konditerem-hálózat hazai alapítója, valamint Drugs Bunny-val. Ezen a napon Cutler Edzőterem a napijegyek és csoportos órák árának felét ajándékba adják a vendégeknek, a másik 50 százalékot pedig szintén a Kutyatár Egyesületnek ajánlják majd fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában