Ünnepi hangulatban

2021.12.23. 09:29

Karácsonyi üdvözletet adtak a kaposváriak

Igaz még egyet kell aludni szentestéig, de úgy tűnik a kaposváriak már igazán ünnepi hangulatban vannak. Leglaábbis erről számolt be a Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft..

Sonline

Apró karácsonyi meglepetések várták több helyen is a karácsonyt megelőző napokban a kukásautókon szoglálatot teljesítő munkatársakat Kaposváron és környékén. A lakók így kívántak köszönetet mondani a dolgozóknak, akik sokszor esőben és hóban is azon dolgoznak, hogy elvégezzék a munkát, de ők voltak azok, akik a legjobban tomboló járványban is megfeszítve dolgoztak. 

Az ingatlantulajdonosok közül többen csokoládéval, mézeskaláccsal kedveskedtek a hulladékszállítást végzőknek, de volt ahol levelet kaptak a háziaktól és olyan is, ahol gyerekrajzzal készültek az érkező kukásoknak. 

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai nevében is köszöni a figyelmességet, s egyben felhívták a figyelmet a karácsonykor garázdálkodó csalókra. 

– Sajnos minden évben tapasztaljuk ebben az időszakban, hogy csalók a nevünkben próbálnak meg illetéktelenül a lakossághoz becsöngetve anyagi juttatást szerezni. Társaságunk ettől teljesen elhatárolódik, munkatársaink senkitől nem kérnek, és nem is kérhetnek pénzt, áll a társaság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában