Valentinnap

2022.02.10. 16:20

5 + 1 ötlet, hogy mit érdemes Valentin napra adni egymásnak

Már csak néhány nap, és újra február 14-hez érünk a naptárban. Van pár ötletünk, mivel is készülhetünk a párunknak Valentin napra.

Sonline

Az egész éves odafigyelést és a szeretetet nem helyettesíthetjük egy nappal. Viszont a februári szürke és hideg napokat feldobhatjuk egy kis érzelemmel és melegséggel. 
Ám még mielőtt belevetnénk magunkat, jó tisztázni szerelmünkkel, hogy mégis szeretné-e tartani ezt a napot vagy még sem. Gyakran balul sülhet el az, hogy nem egyeztetünk a másikkal, hisz lehet, hogy ő nem készült. Nem kell megváltó-, vagy épp a legdrágább ajándék. Sokszor néhány szó, kedves törődés sokkal többet jelent. Somogy megye tele van jobbnál jobb lehetőséggel erre a napra.
 

Íme, néhány ötletünk, amikből talán te is tudsz meríteni, vagy tovább gondolni, esetleg kombinálni. 

 

5. Romantikus vacsora
Lehet elcsépelt egy ötlet, viszont az egyszerű sokszor nagyszerű. 
Nyilván nem a mekire és társaira gondolunk, ülj be pároddal számotokra kedves, meghatározó étterembe.
De ha esetleg a környéketeken van egy jó hely, ami programmal várja a szerelmeseket, azt is érdemes figyelembe venni. 

 



4. Páros fotózás
Igen, a telefonunkkal mindnyájan lehetünk „profik”. 
Viszont más lesz az élmény, ha bejelentkezünk hivatalos fotóshoz, aki tud segíteni minket és van tapasztalata az ilyenhez. 
Az sem legutolsó, hogy közösen mentek a programra, azt az időt is együtt tudjátok tölteni. 

 

3. Lazítás a habokban
Nem az otthoni kádról van szó! 
Még a Valentin napot megelőző hétvégén, a szerelmespároknak kedvez a Virágfürdő egy pezsdítő éjszakai fürdőzéssel, remek programokkal, illetve jó hangulattal. 

 

2. Romantikus utazás
Jó alkalom egy remek és emlékezetes utazást eltölteni. Egy kapcsolat mélyítése is lehet, ha még az elején vagytok a dolognak, ugyanis így jobban megismerheted a másikat. Nem kell több naposra szervezni, de ha ennek vagy a híve, az sem baj. A hely sem számít, legyen szó egy ismeretlen felfedezésről, vagy egy régi, de emlékekkel teli helyről. Csak az számít, hogy kettesben legyetek és feltöltődjetek, illetve minden pillanatát megragadva erősítsétek a kapcsolatotokat.

 

1. Élő virág
Ez szinte elmaradhatatlan! Jellemző, hogy ilyenkor piros rózsát illik adni életed választottjának. 
A virágnak meg van a maga szimbolikája: Szerelem, szenvedély, tisztelet. Érdemes erre a három pillére támaszkodni és három rózsával meglepni. 

 



+1. Örök rózsa!
Ha emlékezetessé szeretnéd tenni a pillanatot, akkor egy maradandó rózsa az, ami neked való. 
Egy kézzel készült fémrózsa különleges ajándék lehet. Mindenki figyelmét rögtön oda tudja vonzani, továbbá sokkal tartósabb. És egyedül Somogynak van egy ilyen kincse, egy ilyen különlegessége, hogy nálunk hozzá lehet jutni – VILH3LMGARAGE – segítségével.  

 




 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában