Nyereményjáték

2022.04.29. 11:00

Anyák napi fotópályázatot indítunk - Küldjön képet és nyerjen!

Legyen címlapsztár és gyűjtsön szavazatokat a legjobb anya-lánya fotójával!

Sonline

Happy mother's day. Child daughter congratulates moms and gives her flowers tulips and gift.

Fotó: Anatoliy Cherkas

Önnek melyik a kedvenc közös képe az édesanyjával? Vegyen részt pályázatunkon, legyen Öné a dicsőség, és nyerjen értékes utalványt vagy legyen címlapsztár!

Anyák napjához közeledve lázasan készülődünk arra, hogy édesanyánknak, nagymamáinknak ezen a napon egy-egy apró gesztussal kifejezzük a hálánkat és megköszönjük, amit értünk tettek. Reggel sietünk a piacra orgonát venni, meglepetés reggelivel készülünk, közös képeket készítünk az utókornak, megöleljük őket és óriási puszit nyomunk az arcukra.

Az április 29-én induló Anyák napi fotópályázatunkban ezeket az együtt megélt szeretetteljes pillanatokat szeretnénk megmutatni.  A sonline.hu/anyalanyafoto oldalon május 27-ig várjuk az olvasóink által beküldött fotókat, ahol anya-lánya vagy anya-lánya-unokája együtt szerepelnek.

A képek feltöltésével egyidőben szavazásra is van lehetőség, sőt érdemes minél több szavazatot gyűjteni, mert megyénként a legtöbb szavazatot kapott fotókat értékes CEWE utalványokkal jutalmazzuk. Aki országos szinten a legtöbb szavazatot gyűjti össze, részt vehet egy profi fotózáson, sőt akár a Fanny címlapjára is kerülhet.

Nevezzen Ön is a legszívderítőbb családi képével, és zsebeljen be minél több szavazatot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában