Rippl-Rónai Fesztivál

2022.05.12. 13:06

Mutatjuk kik lesznek a Rippl-Rónai Fesztivál fellépői

Újra tombolhatunk városunk kedvenc eseményén, a Rippl-Rónai Fesztiválon.

Szőke Krisztián

Fotó: Lang Róbert

Két év után ismét visszatér a kaposváriak életébe a Rippl-Rónai Fesztivál május 26-a és 29-e között. Az esemény ideje alatt nyolc helyszínen szórakozhatunk. 2001. óta van Kaposvár életében a rendezvény, akkor még Festők Városa Fesztivál néven futott, egészen 2014-ig, amikortól megkapta a rendezvény a ma ismert nevét, azaz a Rippl-Rónai Fesztivált. 

A vigasság minden generációnak szól, legyen szó idősekről, felnőttekről, kamaszokról, gyerekekről, komolyzene kedvelőkről, művészet kedvelőkről vagy a mai zenei trendek kedvelőiről. A fesztivál programjait nyolc helyszínen látogathatja a közönség, újdonság a városligeti színpad, ami bár fizetős, ugyanakkor a fiatalok nagy kedvenceit hozza Kaposvárra, és itt kedvükre bulizhatnak társaikkal együtt.

A szervezőség törekszik arra, hogy régiós méretűvé váljon a rendezvény és visszatérnek azon filozófiához is, hogy a gasztronómiát és a szórakozást összehozzák a magasművészettel.

A Kossuth téri színpad is megújuláson megy keresztül, ugyanis idéntől Petőfi színpad néven találjuk meg a programkínálat helyszínei közt. – Ezeken a színpadokon magyar zenekarokat szeretnénk utaztatni, hogy organikusan tudjanak közönséget verbuválni maguknak, – mondta Demeter Szilárd főigazgató és rock zenész. 

 

A Kossuth téri rendezvény minden érdeklődő számára ingyenesen megtekinthető. 

A gyerekek sem maradnak ki a jóból, számukra a Vaszary Parkban biztosítanak remek programokat, bábelőadást, mutatványosokat, és énekes produkciókat.


 

A fesztivál fellépőinek litája változatos, így olyanok lépnek fel, mint: 

Kossuth tér:
- Don’t Stop The Queen
- Nagy Feró és a Beatrice
- Paulina
- Honeybeast

Városliget:
- T-Danny
- BSW
- Metzker Viktória
- Wellhello
- Willcox
- ByeAlex és a Slepp
- Regán Lili
 


Friss információ, hogy a Valmar koncert elmarad és a helyükre mást igyekeznek tenni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában