Színötös

2022.07.07. 10:00

Hamarosan bemutatjuk megyénk színötös tanulóit

Lezárult a jelentkezési időszak a Somogyi Hírlap és a sonline.hu közös, Színötös elnevezésű pályázatára, melyben Somogy megye kitűnő tanulóit kerestük, az elmúlt tanévet kitűnő bizonyítvánnyal záró tanulók jelentkezését vártuk.

Fotó: M.W.

A Színötös pályázatunkra július 6-án 14 óráig lehetett jelentkezni, és örömmel tapasztaltuk, hogy idén is megannyi jelentkezés érkezett, hetven fotót és színötös bizonyítványt küldtek be az olvasóink.

Többek között Siófokról, Barcsról, Nagyatádról, Marcaliból és Fonyódról is jelentkeztek kitűnő t​anulók és szüleik felhívásunkra. Köztük sokan már rendszeres résztvevőnek számítanak kiváló tanulmányi eredményükkel, de idén több testvérpárt is neveztek szüleik a Színötösbe.

A játékban való részvétel feltétele az volt, hogy a szülő a sonline.hu/szinotos oldalon elérhető pályázati űrlapot kitöltse, és gyermekéről, illetve a gyermek bizonyítványáról készített fotót a szülői beleegyező nyilatkozattal együtt feltöltse. Azokat a gyerekeket fogjuk bemutatni, akiknek bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeztek felhívásunkra.

A jelentkezések feldolgozását megkezdtük. Köszönjük a beküldéseket minden résztvevőnek, szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden egyes szép bizonyítványhoz!

Somogy megye kitűnő tanulóit július 11. után folyamatosan megtekinthetik a Somogyi Hírlap hasábjain és a Sonline.hu-n. 

Címkék#Színötös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában