Farsang

2023.02.26. 13:09

Fánkkal és jelmezversennyel űzték a telet

Rendhagyó farsangi programra várták a kicsiket és az édesszájú felnőtteket a hétvégén Göllében.

K.R.

Az Együtt a jövőnkért egyesület idén is megtartotta a Farsangoljunk Göllében! elnevezésű programsorozatot. Amely részeként baráti környezetben, szórakoztató és színes műsor, finomabbnál finomabb fánkok várták az érdeklődőket hála a lelkes csapatok munkájának. 

Variációk fánkra. 

A fánksütő versenyre a környező településekről is érkeztek nevezők. A helyi csoportok, szervezetek farsangi műsorát követően pedig mindenki igyekezett kihozni a legjobbakat a tésztákból. A lelkes csapatok a hagyományos szalagos fánk mellett, számtalan kuriózummal készültek: így fonott, töltött túrós, sütőben sült, csokis vagy bajor fánk is az ítészek elé került a jó hangulatú farsangi rendezvényen. 

Királylány és Super Mario is benézett a göllei farsangra. 

A délután a gyermekeké volt, akik hagyományos jelmezversennyel próbálták űzni a telet, a napot számtalan farsangi játékkal zárták. Mint azt a programot szervező egyesület elnöke, Kutyikné Bajzáth Tímea elmondta: a telet tisztességgel elbúcsúztatták Göllében, s most már csak a tavaszt várják. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában