Kisorsolták

2023.03.30. 09:16

Álomnyaraló egy húszezres e-könyvért

Megelégelte a hosszas várakozást a vevőre, ezért sajátos játékot hirdetett egy balatonszemesi nyaraló tulajdonosa. Sokan azt hihették, hogy ez csak átverés, ám nemrégiben kisorsolták a nyertest.

Koszorus Rita

Illusztráció

Fotó: Varga György

A Balatonszemesen található 90 négyzetméteres vízparti ingatlan megszerzéséhez nem kellett többet tenni, mint egy 20 ezer forintos e-könyvet megvásárolni. Ebből a hirdetők hatezer darabot készítettek, s adtak el. A Ripostnak korábban az ingatlan tulajdonosa azt mondta: a férjem fejéből pattant ki az ötlet, külföldön is volt már erre több példa is. Fontos elmondanom, hogy ez nem ingatlantombola, sem szerencsejáték. Magánszemélyként elég nehéz dolgunk volt, hogy olyan módszert találjunk, ami eleget tesz az ország jogi követelményeinek. Ezért is alakult úgy, hogy ez lényegében egy termékpromóció – mondta korábban Zsóka.

Az e-könyveket sorszámozták, s a nyertes számot egyesével, közjegyző előtt húzták ki. Az e-könyvet vásárlók azonban utólag háborognak, mert kartondobozokból sorsolták ki a nyertes e-könyv számát és nem egy üveggömbből, hogy azt bárki láthassa.

Kerestük a nyaraló tulajdonosát, hogy megtudjuk a szerencsés nyertes kilétét, ő azonban nem kívánt nyilatkozni a kezdeményezésükről sem.

Mindössze 100 méterre van a Balaton-part. 
Forrás: Ripost

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában