A születés csodája

2023.04.15. 10:00

Somogyi gólyahír: tizenhárom csöppség látta meg a napvilágot Kaposváron

Az elmúlt héten elmaradt a bébibumm a kaposvári kórházban, de még így is 13 kis jövevény sírt fel először a Kaposi Mór Oktató Kórház szülészeti osztályán. Mutatjuk a legifjabb somogyiakat.

K.R.

Képünk csak illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: Tikhonova.photography

Április 6. és 13. között sem tétlenkedett a "gólya" Somogyban, hiszen 13 kisgyermek családja örülhetett annak, hogy új taggal bővültek. 

Ezúttal a fiúk voltak többen, hiszen tízen születtek ezen a héten, míg lányok hárman. 

Kétségkívül a különleges nevű babák hete volt az elmúlt, hiszen a lányok és fiúk között is találunk kevésbé szokványosat. 

A legnagyobb súllyal Alex született április 11-én, aki 4470 grammal jött a világra. Míg a legnagyobb hosszal András született, aki április 10-én 56 centivel érkezett. 

Húsvétkor sem pihentek a Kaposi Mór Oktató Kórház szakemberei, hiszen ezen a napon (vagyis április 9-én, vasárnap) érkezett a világra Levente Attila, húsvét hétfőn pedig hárman születtek: a kis Bendegúz Edvárd, Zejnep Dzsenifer és András örvendeztett meg családját érkezésével. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában