Sonline.hu podcast

2023.05.21. 15:47

Jubileumi Feng Shui találkozót tartottak

Két évtizede már, hogy minden tavasszal összejönnek Fonyódon a feng shui és ezotéria iránt érdeklődők, természetgyógyászok, vagy éppen az egészséges életmódra és természetes gyógymódokra nyitott érdeklődők.

Koszorus Rita

Forrás: Feng Shui Galéria FB

Az országos találkozóra ezúttal is dr. Fauszt Terézia, kardiológus és feng shui oktató volt tanítványait hívta meg. Fontos téma volt az energiaáramlás és annak hatásai. Hiszen, ha a környezetünk energiája nem megfelelő mi sem érezzük jól magunkat benne, hangzott el a találkozón. 

Csókay András, idegsebész professzor is előadást tartott a Feng Shui találkozón.
Forrás: Feng Shui Galéria FB

- Mindenhol vannak bajok és problémák, az emberek ezekre megoldásokat keresnek, amelyet itt, a Feng Shui Országos Találkozón megtalálhatják, mondta Fauszt Terézia. 

Szilvásy Judit, az Első Magyar Feng Shui Centrum vezetője a kínai asztrológiáról beszélt az egybegyűlteknek, valamint arról, hogy mit várhatunk a nyúl évétől. - Nagy társadalmi változások várhatóak, ebben az évben a nők fognak fontos szerephez jutni, tette hozzá. 

A találkozón olyan problémákra is megoldást kerestek, mint az alvászavarok, de a vallás, valamint az y és z generációk problémái is terítékre kerültek. 

Sokan érdeklődtek az egészségmegőrzés és ezotéria iránt. 
Forrás: Feng Shui Galéria FB

- Mi nem győzködünk senkit, mindenkinek szíve joga, hogy hisz -e a feng shuiban, vagy sem, de a mi tapasztalataink nagyon jók. Én is úgy tudom egyensúlyban tartani magam, ha az energiaszintem is emelem. Ha csak dolgozunk, fáradtak vagyunk és nincs semmi olyan, amellyel emelhető az energiaszintünk akkor rosszul érezzük magunkat, ne adj Isten megbetegszünk, mondta Fauszt Terézia. 

Fauszt Terézia számára ilyen a Feng Shui Galéria, ahol művészeti programok adnak lelki feltöltődést neki is és bárkinek, aki csak részt vesz az ingyenes programokon. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában