édes adomány

2021.06.07. 14:00

Több mint félezer tábla szeretetet vittek a gyerekeknek

Egy tábla szeretet címmel indította útjára gyermeknapi jótékony akcióját a Kaposvár Center Lions Club.

Góz Lilla

Fotó: Muzslay Péter

Hétfőn délelőtt a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ iskolásai hatvan tábla édességet kaptak, amelyért cserébe műsorral kedveskedtek adakozóinak.

Korábban számos intézményben jártak, mint például a Gyöngyfa Napközi Otthon, a Napsugár Otthon, a Borostyánvirág Anyaotthon lakóit, valamint a kaposvári kórház gyermekosztályát lepték meg csokoládéval. Kedden pedig a kaposvári Biztos Kezdet Gyermekházba visznek finomságokat.

Liszovszki Ágnes a szervezet tagja elmondta: először indították el jótékonysági akciójukat, de szeretnék, ha a jövőben minden évben hagyománnyá válna. Tizenöt gyűjtőhelyen több mint félezer csokoládét sikerült összegyűjteniük. – Hátrányos helyzetű gyermekeket, illetve olyan családokat szerettünk volna meglepni egy-egy tábla csokoládéval, ahol anyagi nehézséget okoz az ajándékozás és bízom benne, hogy a gyermekek arcára mosolyt tudtunk varázsolni – tette hozzá Liszovszki Ágnes.

Fotók: Muzslay P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában