Területalapú támogatások

2022.04.28. 10:00

Április elejétől benyújthatóak az igények

MW

Az előzetes terveknek megfelelően, a szükséges jogszabály- és pályázati felhívás-módosítások megjelenése után, megnyílt a Magyar Államkincstár e-ügyintézési rendszerében a 2022. évi Egységes Kérelem támogatás­igénylési felülete április 6-án. 
Az idei évben 43 közvetlen támogatási és vidékfejlesztési jogcímen lehet az Egységes Kérelem keretében támogatást igényelni, illetve ezekkel kapcsolatban adatszolgáltatási kötelezettséget teljesíteni. 
A termelők jelentős körét érintő közvetlen támogatásokon (pl. területalapú támogatás (SAPS), zöldítés) túl a kapcsolódó nemzeti támogatások (pl. átmeneti nemzeti anyatehén tartás támogatása), valamint a vidékfejlesztési program intézkedései (agrár-környezetgazdálkodás, erdészeti jogcímek) esetében lehet az igényléseket benyújtani. A szankciómentes kérelembeadásra 2022. április 6. és 2022. május 15. (hétvégére tekintettel május 16.) közötti időszak áll rendelkezésre. MW 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában