Ingatlanbazár

2022.04.01. 13:56

Lellei pasztell-álom: lessen be egy 67,5 milliós lakásba

Egészen visszafogott, nyugalmat árasztó hangulat árad az eladásra szánt, 47 nm-es lellei lakás kapcsán. A tágas erkély szinte már csak bónusz.

“Balatonlellén, a vízpart közelében lévő 2018-ban épült, liftes társasház 2. emeletén található 47 m2-es újszerű állapotú, nagyon szép, világos lakás 15 m2-es terasszal, valamint 1 személyautó részére a ház udvarán található beálló hellyel együtt eladó. A lakásban előszoba-konyha beépített bútorral és gépekkel, étkező-nappali, 2 hálószoba, fürdőszoba, wc-kézmosó, illetve ezen felül egy 15 m2-es, hangulatos terasz található. A lakás fűtése és a meleg víz ellátása a házközponti fűtéssel megoldott, a redőnyök és a teraszon lévő kihajtható árnyékoló motorosan mozgathatóak. A megadott ár a lakáshoz tartozó zárt udvari beálló hellyel együtt értendő, valamint igény esetén a képeken látható berendezés is megvásárolható! [...]”


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában