Ingatlanbazár

2022.05.06. 14:45

Egy kis Anglia Zamárdiban: egy 380 milliós ház, ínyenceknek!

Persze lehet, csak bennünk idéz angliai hangulatot a téglaépület vonulata. Egy biztos, a luxus ingatlanban érdemes szétnézni, ha másképp nem, hát virtuálisan!

“Zamárdiban vízpart közeli,2017-ben épült,500 nm-es luxus ház, 65 nm terasszal,medencévelAz építkezés előkészítése és kivitelezése rendkívül körültekintően, igényességgel és minőségi anyagok felhasználásával történt. A tulajdonos saját igényeinek megfelelően, a legkorszerűbb gépészettel és különösen jó térelosztással terveztette.Az egész házra a nagyvonalú és ízléses burkolatok,letisztult formák,ugyanakkor a praktikus,jól átgondolt térrendezés jellemző.Tájolásának köszönhetően körbe járja a napfény.A házban van 10 szoba, nappali, konyha étkezővel, 8 fürdőszoba, egy közel 100 nm-es szabadidős helység, gardrób szobák,minibár,jakuzzi terem.50 nm-es belső garázs.Az épület 2 szintes,minden igényt kielégítő akár több generáció számára is.Tégla építésű,igényesen hőszigetelt,modern,minőségi nyílászárók redőnyökkel.Szép udvarral,grillezésre, medencézésre tökéletesen alkalmas a kerti rész. [...]”


További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés központozását az eredeti formában közöltük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában