Ingatlan

2023.04.29. 09:20

Nyaraló Balatonmáriafürdőn, “akár” saját használatú stéggel

Bár az “akár” részt nem értjük, egy biztos, a Balatonmáriafürdőn kínált, 150 nm-es nyaraló minden ízében vonzó. Nézzen szét a helyi ingatlanpiac egyik utolsó, “akár” saját használatú stéggel kínált nyaralója környékén!

Sonline

“Tökéletes befektetési lehetőség közvetlen a vízpart mellett, akár vízparti kapcsolattal! Balatonmáriafürdőn, közvetlen a Balaton mellett eladó ez a tágas, jó elrendezésű nyaraló. Az ingatlanhoz akár saját használatú stég tartozik, kialakítva egy privát helyet akár fürdőzésre, akár horgászatra. A nyaralóhoz közel 600 nm nagyságú területen helyezkedik el. A területen egy újabb építésű melléképület is helyet kapott. Ez a ritka elhelyezkedésű ingatlan kiváló statikai állapotnak örvend. A külső nyílászárók cseréje megtörtént. A fürdőszoba és a hidegburkolatok néhány évvel ezelőtt megújultak. A tetőtéri szobák, valamint a földszinti, hatalmas méretű szoba klímával ellátottak. 

 

Az ingatlan helyiségei: a földszinten egy tágas szoba, fürdőszoba, konyha, közlekedő, tároló, egy nappali étkezővel, a tetőtérben pedig 2 teljes értékű szoba, illetve fürdőszoba. A nyaraló akár üdültetésre, akár saját felhasználásra is tökéletes választás, a Balatonhoz ennyire közel, saját stéggel rendelkező ilyen ingatlant nem talál! [...]”

 

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, módosítás nélkül közöljük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában