Újabb munkalehetőség!

2023.06.01. 10:35

Kiderült, mit fognak gyártani az új kaposvári gyárban

Okosirodába, okos otthonokba gyártanak majd vezérlőket az épülő új kaposvári gyárban. Szita Károly, Kaposvár polgármestere képeken mutatta meg, hogy mi készül majd a Fürdei úti Jiecang gyárban.

Koszorus Rita

Többek között ilyen okosasztalhoz is gyártanak majd vezérlőket Kaposváron.

Forrás: jiecang.madeinchina.com

Kaposvár polgármestere facebook bejegyzésben mutatta meg, hogy milyen termékeket fognak gyártani a tegnap bejelentett új kaposvári üzemben. Szita Károly úgy fogalmazott, a kínai vállalat intelligens mozgásmegoldásokat kínál irodákba, orvosi ellátásba, vagy éppen okos otthonokba. Ehhez speciális elektormos motorokat, vezérlőegységeket készítenek, amelyeket a bútorgyártás mellett az ipar különböző területein tudnak felhasználni. 

Így tehát a kaposvári gépgyártás egy újabb üzemmel gyarapodik majd. 

Kaposváron logisztikai állítható bútorokhoz, orvostechnikai alkalmazásokhoz, ipari automatizációhoz szerkezeteket és motorokat fognak gyártani és raktározni, tette hozzá. 

A távol-keleti cég Magyarországon és Kaposváron kívül Németországban, Ausztriában, Finnországban és az Egyesült Államokban rendlekezik gyártókapacitással Európában. 

A Jiecang, kínai vállalat érkezik új gyárával Kaposvárra, erről szerdán tett bejelentést Szijjártó Péter, külgazdasági- és külügyminiszter. A budapesti sajtótájékoztatón Szita Károly, kaposvári polgármester, valamint Gelencsér Attila, a Zselic és Kaposvár országgyűlési képviselője is részt vettek. 

A Jiecang saját oldalán videót is találhatunk azokról a termékekről, amelyeket a cég gyárt. Az egyikben egy vicces panda maszkban mutatja meg egy dolgozó, hogy az általuk gyártott Jiecang Lite asztal miért jobb, mint egy hagyományos termék. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában