helyi időjárás

2021.10.07. 07:00

Nem tágít a ciklon csütörtökön sem

Csütörtökön is hűvös, esős időre van kilátás térségünkben. Nem csak a barátságtalan idő van hatással közérzetünkre, de kettős fronthatás terheli szervezetünket.

Sonline

Forrás: Shutterstock

Csütörtökön is felettünk marad a hűvös, őszies időt hozó ciklon, így nagy változás nem lesz időjárásunkban sem.

Borult lesz az ég Somogy megye felett, és további esőzésre is számíthatunk. De napközben a csapadék intenzitása fokozatosan gyengül, alkalmanként meg is szűnhet. Élénk, időről-időre erős lökések kísérik az északkeleti szelet. Éjszaka marad a sok felhő, és folytatódik a csapadékos időjárás.

A jellemző hőmérséklet átlaga (oC):

csütörtök reggel 9,

csütörtök délután 13,

péntek reggel 9 fok körül alakul.

A térségünk fölött található mediterrán ciklon miatt mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. Ezért sokaknál tapasztalható fejfájás, koncentrációs-zavar, vérnyomás-ingadozás. Forrás: met.hu

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:

- Pénteken, északon napos, délen borongós időre van kilátás, ott kisebb eső helyenként még előfordulhat. Hűvös lesz, a sokfelé élénk keleties szél pedig tovább rontja a hőérzetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!