Baleset

2017.07.08. 11:28

Úgy motorozunk, mint ha nem lenne holnap

Súlyos sérüléssel is jártak azok a balesetek, melyek tegnap történtek a megye útjain. A motorosokra rájár rúd: önhibájukból vagy épp annak ellenére, de sokszor kerültek bajba tegnap. Baleseti összesítő.

Sonline

Zamárdiban, a Knézich Károly utcában közlekedett péntek, kora délután egy személygépkocsi, melynek vezetője feltehetően nem tartott kellő oldaltávolságot egy forgalmi okból álló személyautó és a mellette álló nő kikerülése során, amelynek következtében nekiütközött a gépkocsinak és elsodorta a gyalogost. A baleset következtében a nő – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

 

Toponár belterületén, az Orci úton közlekedett segédmotoros kerékpárjával egy férfi még péntek reggel, amikor nekiütközött az előtte megálló személygépkocsinak. A baleset következtében a motoros – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Fonyódon, a Mátyás király utcában haladt szintén segédmotoros kerékpárjával tegnap délután egy nő, amikor érintve egy forgalmi okból lassító személygépkocsit, egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében a motoros – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

Marcali belterületén, a Noszlopy utcában közlekedett 2017. július 7-én délután egy motoros, amikor nekiütközött egy forgalmi okból lassító személygépkocsinak. A baleset következtében a motort vezető férfi – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

Ságváron, a Fő utca és a Petőfi utca kereszteződésében haladt péntek délután motorkerékpárjával egy férfi, amikor a kijelölt gyalogosátkelőhelyen elsodort egy gyalogost, aki – az elsődleges orvosi vélemény alapján – 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában további kilenc anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában