Baleseti összesítő

2017.08.12. 11:49

Négyen megsérültek a frontális balesetben; gyalogosok közé hajtott egy autó

Előzés közben ütközött össze két szemből érkező járművel egy sofőr. Kaposváron egy figyelmetlen autós elütött két gyalogost.

Sonline

A 67-es főúton Simonfa és Bőszénfa között egy autós előzésbe kezdett, de összeütközött a vele szemben érkező másik két gépkocsival. A balesetben egy személy súlyos, további három pedig könnyű sérüléseket szenvedett.

Marcaliban, a Lengyelkert és Noszlopy utca kereszteződésében egy sofőr nem adott elsőbbséget egy balról érkező járműnek, így ütközés lett a vége. Egy súlyos sérültje van a szerencsétlen esetnek.

Kaposvár belterületén, az Áchim András utcában egy figyelmetlen autós a gyalogátkelőhelyhez közeledve nem vette észre az úttestre lépő két gyalogost, sajnos elütötte őket. A két személy könnyebben megsérült az eset során.

A 7-es főúton Fonyód irányából Zamárdi felé tartó személyautó sofőrje egy vaddisznó miatt előbb balra majd jobbra kényszerült kormányozni járművét, hogy elkerülje az ütközést, ám végül árokban kötött ki a négykerekű. A baleset következtében két személy könnyű sérülést szenvedett.

A megye területén az elmúlt 24 órában további tíz anyagi kárral járó, közúti közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában