vissza a rácsok mögé

2017.11.16. 08:21

Idős asszonyt fosztott ki a visszaeső bűnöző

A Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészség kifosztás bűntette miatt emelt vádat azzal a többszörösen büntetett férfival szemben, aki az idén nyáron ellopta egy idős asszony félretett pénzét.

Sonline

A vádlott – aki tavaly tavasszal szabadult hasonló bűncselekmény miatt kiszabott börtönbüntetésből – egy kft. alkalmazásában dolgozott. A férfi – az idén júniusban – azzal az ürüggyel jutott be a 87 éves bottal járó idős asszony lakásába, hogy váltson fel egy húszezres bankjegyet. A nyugdíjas nő az otthon tartott megtakarított pénzéhez ment, melyet a vádlott mindvégig figyelt. Majd miközben a sértett – a férfi kérésére – a lakás másik helyiségében papírlapot keresett, ellopta a nő kétszázezer forintnyi megtakarított pénzét.

A vádlott előzetes letartóztatásban várja az ítéletet, vele szemben az ügyészség fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására, valamint vagyonelkobzás elrendelésére tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában