Tyúklopás

2017.12.28. 14:46

Ellopták, majd megették áldozataikat

Újabb szégyenletes, ám szövevényektől mentes bűnügyben értek el eredményeket a rendőrök: megfogták a somogyszili tyúklopás gyanúsítottjait.

Sonline

Az eljárás adatai alapján 2017. december 9-én délelőtt egy Somogyszili ingatlan udvarába ismeretlen személyek jogtalanul (értsd: nem hívta őket senki) bementek és onnan tyúkokat loptak el. A ház lakója tetten érte a férfiakat, amint éppen egy zsákba tették a tyúkokat, azonban az elkövetők is észrevették a sértettet, ezért a zsákmánnyal együtt elfutottak.

A nyomozás során beszerezett adatok, kamerafelvételek alapján az igali rendőrök beazonosítottak két helyi lakost, akiket szerdán aztán lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek. Mire kihallgatták volna a gyanúsítottakat, az eltulajdonított élőállatokat már feldogozták, és feltehetően el is fogyasztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában