Nincs vesztenivaló

2017.12.20. 10:03

Részegen ment az ittas vezetéses tárgyalására

Ittas vezetés miatt eltiltották, de ez nem akadályozta meg a férfit abban, hogy a tárgyalására is részegen induljon útnak. Autóval természetesen.

K.G.

A Marcali Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a büntetett előéletű férfit, akit november elején Balatonkeresztúron, rá egy hét múlva pedig Tikos község belterületén értek tetten a rendőrök, amint ittas állapotban gépkocsit vezetett. A vádlottat ezért a Marcali Járásbíróság egy év fogházbüntetésre és 2 év 6 hónap közúti járművezetéstől eltiltásra ítélte, a szabadságvesztés végrehajtását azonban 2 évre felfüggesztette. A férfi azonban az újabb 30-i tárgyalásra sem jutott el zökkenőmentesen.

A tárgyalás délelőttjén, azután, hogy a jogosítványát már az első alkalommal elvették a bíróságra menet Kéthelyen igazoltatták ismét a rendőrök, és megint kiderült, hogy közepesen ittas állapotban vezetett gépkocsit. Az újabb ügyben a Marcali Járási Ügyészség ugyancsak gyorsított eljárásban állította bíróság elé a férfit, akivel szemben ez alkalommal 6 hónap fogházbüntetést és 3 év közúti járművezetéstől eltiltást szabott ki. A szabadságvesztés végrehajtását szintén 2 évre függesztette fel a bíróság. A korábbi ítélet nem emelkedett jogerőre, míg a második ítéletet valamennyi jogosult tudomásul vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában