lángelme

2018.01.17. 16:48

Nem akart gyalogolni, lopott egy autót gyorsan

Az ital hatására keménynek érezte magát az a 23 éves férfi, akit ezért mindjárt ki is dobtak egy barcsi szórakozóhelyről még januárban. Nem szeretett sétálni, így lopott magának egy autót. Azzal sem volt szerencsésebb...

Sonline

Ez év január 13. és 14. között akkor még ismeretlen elkövető Barcson eltulajdonított egy Fiatot. A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök látókörébe került egy 23 éves férfi, akit két napra rá már elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A gyanúsított a kihallgatása során elmondta, hogy 2018. január 13-án este egy helyi presszóban ivott, ahonnan agresszív magatartása miatt távoznia kellett. Hazafelé gyalogolt, amikor észrevett egy út szélén álló autót amibe beült, mivel az nem volt bezárva. Észrevette, hogy az indítókulcs a gépkocsiban van, ezért elhatározta hogy azzal megy tovább, azonban Drávatamási külterületén elakadt egy földes úton.

Ezt követően az autó rendszámait levette, – ahogy azt valószínűleg a filmekben látta – azokat az erdőben eldobta, majd az autót hátrahagyva gyalogosan hazament.  A rendőrök a gépkocsit a vallomás alapján felkutatták és lefoglalták. A férfi az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában