Skandallum

2018.01.19. 14:44

Szatír után nyomoznak Nagyatádon

Nagy a felzúdulás a Rinya-parti városban, mert futótűzként terjedt el a legnagyobb internetes oldalon, hogy fiatal lányokat zaklatott egy férfi a nyílt utcán.

K.G.

A hírek szerint január elején több nagyatádi lányt is molesztált egy fiatal férfi a városi sportcsarnok mellett. Az önmagát mutogató férfi elől úgy kellett elmenekülniük a lányoknak. A történtek miatt már több középiskolás, illetve fiatal lányt is kihallgattak a rendőrök. Úgy tudjuk: valóban eljárás indult egy huszonéves férfi ellen, aki követett egy lányt Nagyatádon, de támadás nem történt, mert a fiatalember önmagának okozott gyönyört.

Kérdésünkre a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata megerősítette: szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást az ügyben. Orbán Zoltán sajtószóvivő hangsúlyozta, hogy a jelenlegi információik alapján támadás, illetve erőszak nem történt. A nagyatádi rendőrkapitányság szeméremsértés vétségének gyanúja miatt folytat eljárást. A jelenleg is folyó nyomozásra tekintettel több információt egyelőre nem közöltek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában