bűneset

2018.02.02. 10:55

Egy motorfűrészért játszották el a boldog fiatalságot

Egy ötvöskónyi fészerbe tört be az a két fiatalkorú csütörtök éjjel, akik akkora zajt is csaptak, hogy rögtön tetten is érték őket. Az egyik bár elfutott, megfogták, a másik a helyszínen elrejtőzést valamiért jó ötletnek gondolta. Nem volt az.

Sonline

A nyomozás adatai szerint csütörtök éjfél körül ismeretlen tettesek bementek egy ötvöskónyi ingatlan területére, ahol a melléképület zárszerkezetét lefeszítették, és onnan egy motorfűrészt próbáltak meg eltulajdonítani. A sértett azonban megzavarta őket, mivel felfigyelt az udvarról hallatszó zajra, kiment a házból és közben értesítette a rendőröket, ezért egyikük a fűrészt hátrahagyva elmenekült a helyszínről, társa pedig ott próbált meg elbújni.

A kiérkező rendőrök a két fiatalkorút elfogták, a Nagyatádi Rendőrkapitányságra előállították, őket a nyomozók – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában