UPDATE

2018.02.09. 11:48

Gyilkosság Iharosban: megfojtotta, majd átöltöztette áldozatát

Gyilkosság történt Iharosban, a gyanú szerint egy 49 éves helyi férfi halálra verte ismerősét.

Sonline

Gyilkosság történt Iharosban vasárnap, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság. Őrizetbe vettek egy 49 éves helyi férfit, aki a házában megölte ismerősét. A nyomozó hatóság előterjesztést tett az előzetes letartóztatására, amelyet a Kaposvári Törvényszék elrendelt.

Információink szerint az áldozat egy másik férfi, aki a szomszédos Iharosberényben élt, és napszámosként dolgozott. A faluban nem tudják, milyen viszonyban volt a két férfi. Azt beszélik, hogy a tettes megfojtotta az ismerősét, majd a holttestet átöltöztette.

A gyanúsított egyébként közmunkásként dolgozott, de elbocsátották, mert ittasan jelent meg a munkahelyén, és nem volt megfelelő a munkamorálja. A falubeliek szerint nem az első eset, hogy erőszakos volt, mert egy párt is bántalmazott, akik a nagykanizsai hajléktalanszállóról érkeztek a környékre. Az ügy részleteit a rendőrség hétfőn tárja a nyilvánosság elé egy sajtótájékoztatón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában