Cserbenhagyás

2018.02.18. 10:54

Gyalogost gázolt, majd elhajtott

A kaposvári rendőrök vádemelést javasolnak egy helyi férfi ellen, aki balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 02. 18., v – 08:52 A kaposvári rendőrök vádemelést javasolnak egy helyi férfi ellen, aki balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről.

Sonline

Az ügy adatai alapján ismeretlen elkövető 2018. február 2-án délután Kaposváron, a Zselici út és az Iszák utca útkereszteződésében, a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen elütött két szabályosan áthaladó gyalogost, majd a helyszínről segítségnyújtás nélkül ismeretlen helyre távozott. A baleset következtében – az orvosi vélemény alapján – mindkét sértett 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Az egyenruhások haladéktalanul megkezdték a szemlét, az adatgyűjtést és a tanúkutatást, amelynek eredményeként a jármű vezetőjét az éjjeli órákban elfogták és előállították a Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 35 éves helyi lakost segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozást a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában