keresik

2018.03.01. 14:58

Elkeseredetten keresi eltűnt fiát a nagyatádi édesanya

Elkeseredetten keresi egy nagyatádi édesanya Győrben eltűnt 19 éves fiát. Molnár Márió Viktor tavaly december óta nem ad életjelet magáról.

– A fiam Győrbe ment dolgozni és szinte napi rendszerességgel tartottuk a kapcsolatot – mondta Payer Éva, a fiú édesanyja. – December 14-én még beszéltünk, majd 16-án már néma volt a telefonja és a Facebookon sem tudtam elérni.

Payer Éva hozzátette: fia sohasem kapcsolta ki a mobilját, ezért is gyanús, hogy már hónapok óta elérhetetlen. – Ráadásul nagyon jó a kapcsolatom a fiammal, így biztosan nem tenné meg velem, hogy nem hív fel.

Kósza hírek befutottak ugyan Molnár Márió Viktorról, de azok valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető volt. – Még fotókat is küldtek, de a képen látható személy csak hasonlított a fiamra – emelte ki Payer Éva.

Édesanyja nem érti, mi történhetett Márióval hiszen semmi előjele nem volt az eltűnésének. Barátai sem tudnak róla semmit, a telefonját és az iratait sem vitte magával.

Márió körülbelül 180 centiméter magas, 65-70 kilogramm, vékony testalkatú, haja barna és rövid. Eltűnésekor sötétkék thermo kabátot, sötét vagy zöld nadrágot, és egy fehér-neonzöld edzőcipőt viselt.

Aki felismeri a képen látható Molnár Márió Viktort, azonnal értesítse a rendőrséget a 112-es vagy a 107-es számon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában