eldurvult a vita

2018.03.06. 16:15

Egyetlen ökölcsapással padlóra küldte vitapartnerét

A férfi ököllel csapta meg vitapartnerét, aki hanyatt esett és bevágta a fejét a járdaszegélybe, s súlyos sérüléseket szenvedett.

Sonline

A rendelkezésre álló adatok szerint – még tavaly szilveszter éjjelén – egy 28 éves férfi előzetes szóváltás követően ököllel arcon csapott egy helyi férfit Kaposváron. A sértett hanyatt esett és bevágta a fejét a járdaszegélybe, s – az igazságügyi orvosszakértő véleménye alapján – nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, majd előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában